FORTA eshte nje mjet i lehte per t'u perdorur nga kushdo ne internet - i testuar pozitiv apo jo me Coronavirus - per monitorim te vazhdueshem te simptomave ne shkalle.

Duke perdorur FORTA cdo dite per te raportuar simptomat tuaja dhe ato te te afermve tuaj, ju do te ndihmoni qe te gjurmoni me pas ne nje shkalle shume te madhe (potencialisht per njeqind mije njerez) se si virusi prek individet, familjet e tyre te ngushta, grupmoshat e ndryshme, komunitetet me te medha, dhe pastaj ne te gjithe boten.

FORTA mbeshtetet nga institucione te ndryshme. Rezultatet e marra nga FORTA me kontributin tuaj individual do te perdoren nga studiuesit klinike per te kuptuar me shume rreth virusit dhe veprimeve qe duhen ndermarre.

Lexo me shume

Forta - Monitorim ne distance me nje shkalle te larte

Mjet Raportimi per COVID-19

FORTA eshte nje mjet i lehte per t'u perdorur nga kushdo ne internet - i testuar pozitiv apo jo me Coronavirus - per monitorim te vazhdueshem te simptomave ne shkalle.

Fillo si perdorues i ri

Raportoni Simptomat

Jeni te regjistruar?

Identifikohu
Monitorimi ne distane i FORTA-s mbeshtet komunitetin tone gjate kesaj periudhe kritike ne keto menyra:
01

Ndiqni progresin tuaj

Krijoni nje regjister te simptomave tuaja cdo dite.


Ju mund te kontrolloni kushtet tuaja vazhdimisht dhe te vezhgoni perparimin.

02

Informoni te tjeret

Ju mund t'i ndani te dhenat me mjekun tuaj ne rast se testoheni pozitive ose keni rrezik te larte.
Ju gjithashtu mund te ndihmoni individe te tjere te te vetedijshem se si ndryshojne simptomat me kalimin e kohes.

03

Ndihmoni shkencen

Te dhenat ne shkalle do te ndihmojne klinikat dhe studiuesit qe te kuptojne me shume rreth virusit, te dine me shume rreth modeleve ne demografi te ndryshme dhe te marrin vendime inteligjente bazuar ne te dhena te medha.

04

Privatesia e siguruar

FORTA eshte krijuar per te mbledhur vetem statistika dhe jo te dhena personale per individet.

FORTA vetem kap gjendjen tuaj mjekesore dhe ndryshimet e simptomave.

Si funksionon FORTA?

Ju perdorni nje nderfaqe te thjeshte ne internet per te bere nje raport te shpejte shendetesor per veten tuaj dhe te afermit tuaj te afert (psh familjen tuaj). Nese nuk ka ndonje ndryshim ne simptoma te nesermen, kontrollimi plotesohet vetem nga 1 ose 2 pyetje. Ju mund te perdorni FORTA ne cdo kohe, nese simptomat kane ndryshuar gjate dites per ju ose te afermit qe po raportoni.

Te nesermen, nese nuk ka ndonje ndryshim ne simptoma, atehere raporti plotesohet vetem nga 1 ose 2 pyetje. Nese disa simptoma kane ndryshuar, ju raportoni vetem per ato.

Privatesia eshte absolutisht e siguruar!

FORTA nuk po pyet ose perpunon ndonje informacion personal (sic eshte emri, id, etj.), I cili mund te perdoret per te identifikuar ju ose te afermit tuaj. Te vetmet te dhena personale te perpunuara jane mosha, gjinia dhe qyteti (permes IP-se tuaj).